Τι είναι το Gros Plan;

Βλέπω

Αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών

Το Gros Plan παρουσιάζει με ελεύθερη είσοδο αποκλειστικές πρεμιέρες ταινιών σε ένα ειδικά επιλεγμένο σινεφίλ κοινό που θα πρέπει να δηλώσει απαραίτητα συμμετοχή αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του Gros Plan. *Για τις συμμετοχές στη δράση του Festival du Film Francophone είναι υποχρεωτική η αγορά εισιτηρίου από τα ταμεία και τους συνεργάτες του Φεστιβάλ. Το βραβείο δίδεται (μετά από κλήρωση) για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου στις ταινίες που προβάλλονται στην κατηγορία Panorama.

Ψηφίζω

Αξιολογώ και ψηφίζω

Το σινεφίλ κοινό που θα επιλεχθεί θα κληθεί να παρακολουθήσει, να αξιολογήσει και να ψηφίσει τις καλύτερες ταινίες. Τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων του κοινού θα δημοσιοποιηθούν στους Έλληνες διανομείς κινηματογραφικών ταινιών καθώς και στους διοργανωτές κινηματογραφικών φεστιβάλ με σκοπό οι ταινίες να αποκτήσουν διανομή στην Ελλάδα κι έτσι το κοινό έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει το κινηματογραφικό τοπίο της!

Βραβεύω

Βραβείο κοινού

Το σινεφίλ κοινό θα ψηφίσει την αγαπημένη του ταινία κι αυτή η ταινία θα λάβει ένα χρηματικό βραβείο που θα βοηθήσει να καλύψει τα έξοδα για τα δικαιώματα διανομής/προβολής στην Ελλάδα.

Τι είναι το Gros Plan;